persoonlijk advies?
Bel ons: 071-5724117

Broodje Aap Wandeling Utrecht (anekdotewandeling)

Broodje Aap Wandeling Utrecht (anekdotewandeling)

Een vermakelijke stadswandeling; zo omschrijven onze klanten de Utrechtse Broodje Aap wandeling. Tijdens deze
anekdotewandeling hoort u over bijzondere, grappige en gekke gebeurtenissen die zijn gebeurd in Utrecht. Waarom lopen studenten van het Utrechtse Studenten Corps niet onder de Dom door? Wie was de beruchte Utrechtse seriemoordenaar en wat gebruikte de duivel en zijn knecht om naar elkaar over te gooien? Ook onze jongste klanten zijn altijd erg in hun nopjes met onze broodje aap wandeling!

Maar we verklappen niet alles want het leuke is dat al deze gebeurtenissen verband houden met een bijzondere plek in Utrecht; plekken die u gaat bezoeken met onze gids. Tijdens de wandeling zult lopen langs de Dom, Stadskasteel Oudean, Winkel van Sinkel en ook de Oudegracht zal niet overgeslagen worden want daar heeft zich natuurlijk ook menigeen (lachwekkende) gebeurtenis afgespeeld!

De Broodje Aap (anekdote) rondleiding is leuk wanneer u zin heeft in een luchtige rondleiding met zo nu en dan een serieuze hint en natuurlijk inclusief de Utrechtse bezienswaardigheden die u gezien moet hebben. Deze rondleiding is ook erg leuk voor kinderen! Na 1,5 uur kent u de komische kant van Utrecht.

  • Tijdsduur: 1 ½ uur
  • Prijs: € 13,50 per persoon (minimaal zes personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf elke gewenste locatie in het centrum

Bent u met minder dan 6 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

V.a. €13,50 p.p vanaf 6 personen 1,5 uur
  • 6-19 personen 13,50 pp incl. BTW
  • 20 > personen 12,00 pp incl. BTW
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip
  • Talen: Nederlands, Duits en Engels
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)

Anekdotewandeling

★★★★★
5 5 1
Afgelopen december werden wij door Freek rondgeleid door Den Haag. Wij hadden de anekdoterondleiding gekozen. Freek wist met veel humor en passie de gekste verhalen boven tafel te toveren; soms zo gek dat het bijna niet waar kon zijn maar hij verzekerde ons dat het allemal gebeurt was in Den Haag. De groep vrienden waarmee ik was waren ook erg enthousiast over deze wandeling; niets saais en de 90 minuten waren zo voorbij. Ga zo door!

Wandelen in het zonnetje

★★★★★
5 5 1
Afgelopen zondag hebben wij een broodje aap rondleiding gehad. Kortom; de verhalen waren lachwekkend en bovenal het weer was heerlijk. We hebben fijn geslenterd door Den Haag en na afloop wist Hans ook nog het één en ander te vertellen over de leuke kroegen voor een biertje. Het was een goede rondleiding met een prettige gids.

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact