persoonlijk advies?
Bel ons: 070-4300080

contact

This post is also available in: English (Engels) Deutsch (Duits)

Over ons

De gidsen van Utrechtse Tours heten u welkom.Met ons team van ervaren gidsen zijn wij hét gidsenbureau in de Domstad om een stadswandeling in Utrecht met gids te boeken. De gidsen van Utrechtse Tours zijn locals bovendien hebben hebben we vele jaren ervaring als gids. Wij staan dan ook het gehele jaar door klaar voor al uw stadswandelingen of het organiseren van uw groepsuitjes of bedrijfstuitjes. Als klant bij Utrechtse Tours bepaalt u zelf de dag van de rondleiding, het tijdstip en de manier waarop onze rondleiding in uw (dag)programma verwerkt wordt.

Voor vagen en of het reseveren van een gids kunt u onderstaand contactformulier gebruiken. U kunt ons ook 7 dagen per week bereiken op 070-4300080. Bij Utrechtse Tours kunt u terecht voor een stadswandeling, familiedag of bedrijfsuitje. Wij denken graag met u mee of nemen u het opzetten van een programma volledig uit handen.

De gidsen van Utrechtse Tours (utrecht-stadswandelingen.nl)

Vrijblijvende offerte Aanvragen

2 Drankjes voor- of achteraf (€5,50 p.p.)Koffie en gebak (€6,50 p.p.)Lunch (vanaf €13 p.p.)Borrel (€7 p.p.)Diner (vanaf €27,50 p.p.)

Contact