persoonlijk advies?
Bel ons: 070-4300080

Utrecht Hoogtepunten Fietstour

Utrecht Hoogtepunten Fietstour

This post is also available in: English (Engels) Deutsch (Duits)

Utrecht ontdekken? Dat doet u het beste op de fiets!Met onze hoogtepunten fietstour krijgt u van ons een goede fiets en samen met onze “fietsgids” gaat u erop uit. Utrecht heeft een compacte binnenstad maar ook buiten de binnenstad is er veel te zien daarom is een fietstocht zeer geschikt om de stad in twee uur tijd te leren kennen.

Fiets met onze gidsen langs de Hoogtepunten van Utrecht
Van de Domtoren tot de unieke werven aan de gracht, van het Rietveld-Schröderhuis tot aan de Nederlandse Munt. In twee uur tijd zult u meer van Utrecht zien, dan wanneer u twee dagen door de stad heen zou wandelen. Waan uzelf dus een echte Utrechter en spring op de fiets richting de vele Utrechtse forten en stadsparken die de stad rijk is. U komt langs de Dom, de Stadhuisbrug, landgoed Amelisweerd en u zult rijden op het oudste fietspad van Nederland, dat zich op de Utrechtse Maliebaan bevindt. Wij van Utrechtse Tours hebben een veilige route ontwikkelt die voornamelijk over fietspaden leidt.

Onze Utrecht Hoogtepunten Fietstour waarin we de hoogtepunten van geheel Utrecht aandoen is een ideale manier om een goed beeld van Utrecht te krijgen. Wij weten het zeker; na afloop stapt u met een lach op uw gezicht van de fiets af.

Deze fietstour bevat meerdere thema’s, na 2 uur heeft u het gevoel Utrecht beter te hebben leren kennen. Wij kunnen uw fietstocht ook verzorgen in het Engels, Duits en Frans.

  • Tijdsduur: 2 uur
  • Prijs: € 27,50 per persoon (incl. Fietshuur + Gids) (minimaal zes personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf centrale locatie in het centrum

Bent u met minder dan 6 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

V.a. €27,50 p.p vanaf 6 personen 2 uur
  • 27,50 pp incl. BTW
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip
  • Talen: Nederlands, Duits en Engels
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact