persoonlijk advies?
Bel ons: 071-5724117

Utrecht Hoogtepunten Stadswandeling

Utrecht Hoogtepunten Stadswandeling

Utrecht ontdekken? Met een Utrechtse gids met hart voor de stad wandelt u langs de bekendste Utrechtse bezienswaardigheden. Reserveer een wandeling op elke gewenste datum en tijdstip en u komt op plaatsen die in geen enkele andere wandeling voorkomen.

Wandel met onze gidsen langs de Hoogtepunten van Utrecht
Benieuwd naar bijzondere plekken in de Utrechtse binnenstad? Ga dan mee op een stadswandeling in deze eeuwenoude stad met veel monumentale gebouwen en een heus stadskasteel, waar u door steegjes kunt slenteren, werfkelders kunt bezichtigen en kunt genieten van het uitzicht vanaf de 112 meter hoge Domtoren. De Utrechtse gids zal u alles kunnen vertellen over de herkomst van de gebouwen en heeft interessante verhalen voor u in petto. U kunt na de stadswandeling zelfs onder de grond van de Domtoren een kijkje nemen bij DomUnder, waar u door een gids wordt meegenomen in de geschiedenis van 2000 jaar Domplein.

Onze Ontdek Utrecht stadswandeling waarin we de hoogtepunten van de Utrechtse binnenstad aandoen is een ideale manier om Utrecht te leren kennen. Maar ook wanneer u goed bekend bent met de Domstad zult u veel nieuws te horen én te zien krijgen.

De rondleiding bevat meerdere thema’s, na 1,5 of 2 uur voelt u zich Utrecht expert.
Wij kunnen uw stadswandeling ook verzorgen in het Engels, Duits en Frans.

  • Tijdsduur: 1 ½ uur
  • Prijs: € 13,50 per persoon (minimaal zes personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf elke gewenste locatie in het centrum

Bent u met minder dan 6 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

V.a. €13,50 p.p vanaf 6 personen 1,5 uur
  • 6-19 personen 13,50 pp incl. BTW
  • 20 > personen 12,00 pp incl. BTW
  • Professionele prive gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip

Geslaagd familieuitje!

★★★★★
5 5 1
Met de familie kiezen we elk jaar een andere stad uit om te bezoeken; dit jaar was het Den Haag. Een rondleiding door de stad is dan altijd onderdeel van het programma. Bij Haagse Tours kozen wij voor de Ontdek Den Haag rondleiding en daar hebben we geen moment spijt van gehad! Het is natuurlijk altijd even afwachten hoe de gids zijn verhaal brengt maar onze gids Hans was een geboren verteller! Den Haag bleek een heerlijke stad zijn voor een volle dag weg; er zitten zoveel aspecten aan deze stad waarover vertelt kan worden. Mijn kinderen en man vonden de rondleiding ook erg leuk.

Haagse Tours; een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Voor het bedrijf waar ik werk moet ik van tijd tot tijd een programma samenstellen voor gasten die bij ons op bezoek komen. Bij de laatste twee keer heb ik gekozen voor Haagse Tours. Het fijne is dat Erik erg flexibel is; wensen op het gebied van tijd, startpunt of thema’s kunnen gemakkelijk worden verwerkt. Onze gasten waren erg content met de gidsen; ze wisten erg veel van de stad en ze waren gelukkig ook geduldig bij het beantwoorden van de vele vragen van onze buitenlandse gasten 

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact