persoonlijk advies?
Bel ons: 070-4300080

Utrecht Hoogtepunten Stadswandeling

Utrecht Hoogtepunten Stadswandeling

This post is also available in: English (Engels) Deutsch (Duits)

Utrecht ontdekken? Met een Utrechtse gids met hart voor de stad wandelt u langs de bekendste Utrechtse bezienswaardigheden. Reserveer een wandeling op elke gewenste datum en tijdstip en u komt op plaatsen die in geen enkele andere wandeling voorkomen.

Wandel met onze gidsen langs de Hoogtepunten van Utrecht
Benieuwd naar bijzondere plekken in de Utrechtse binnenstad? Ga dan mee op een stadswandeling in deze eeuwenoude stad met veel monumentale gebouwen en een heus stadskasteel, waar u door steegjes kunt slenteren, werfkelders kunt bezichtigen en kunt genieten van het uitzicht vanaf de 112 meter hoge Domtoren. De Utrechtse gids zal u alles kunnen vertellen over de herkomst van de gebouwen en heeft interessante verhalen voor u in petto. U kunt na de stadswandeling zelfs onder de grond van de Domtoren een kijkje nemen bij DomUnder, waar u door een gids wordt meegenomen in de geschiedenis van 2000 jaar Domplein.

Onze Ontdek Utrecht stadswandeling waarin we de hoogtepunten van de Utrechtse binnenstad aandoen is een ideale manier om Utrecht te leren kennen. Maar ook wanneer u goed bekend bent met de Domstad zult u veel nieuws te horen én te zien krijgen.

De rondleiding bevat meerdere thema’s, na 1,5 of 2 uur voelt u zich Utrecht expert.
Wij kunnen uw stadswandeling ook verzorgen in het Engels, Duits en Frans.

  • Prijzen: 1 ½ uur: € 8,50 p.p. / 2 uur € 10,50 p.p.
  • Minimaal aantal deelnemers: 1 ½ uur: 10 personen / 2 uur: 8 personen
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf elke gewenste locatie in het centrum
  • Geen extra kosten: Bij ons betaalt u geen boekingskosten

Bent u met minder deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

V.a. €8,50 p.p vanaf 8 personen 1,5 / 2 uur
  • 6-19 personen 13,50 pp incl. BTW
  • 20 > personen 12,00 pp incl. BTW
  • Professionele prive gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip

Geslaagd familieuitje!

★★★★★
5 5 1
Onze familieuitje in Utrecht was heerlijk; we hadden gelukkig goed weer en de rondleiding was ook top; informatief en humoristisch tegelijk. Zou ik willen aanbevelen.

Leerzame en leuke dag

★★★★★
5 5 1
We gingen met het hele team een dagje naar Utrecht en hebben een hele gezellige dag gehad. Dat kwam naast mijn leuke collega's ook door de leuke stadswandeling met lekkere lunch. De gids vertelde heel gepassioneerd en het opvallende feitjes en anekdotes in petto. Bedankt voor de leuke stadstour door Utrecht.

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact